Presentation

URL:    http://mysafety.bloggplatsen.se
Registrerad:    2015-11-18 15:14
Senast inloggad:    2018-08-21 11:39
Bloggtitel:    mysafety
Förnamn:    mySafety
Efternamn:    Försäkringar AB
Län:    Stockholms län
Kommun:    Stockholm
Ort:    Stockholm
Intressen:    mySafety

mySafety Försäkringar AB startade 1999. Sedan 2007 ägs vi av Litorina och mySafety är idag ledande inom ID-skydd och vardagssäkerhet i Sverige, Norge, Finland, Polen, Ryssland och Ukraina.


Till mySafety Försäkringar vänder du dig för att återfinna förlorade nycklar och för att spärra kort, ID-handlingar och mobiltelefoner. Vi hjälper dig också i samband med skimming av kreditkort och förenklar för dig efter stöld, brand, vattenskada eller inbrott. Har du mySafety Försäkringars DigitalSkydd, kan du ringa oss om någon i familjen blir kränkt på nätet, hotad eller har fått sin identitet kapad på sociala plattformar. Vårt journummer är öppet dygnet runt för dig och din familj.


Samtidigt arbetar mySafety Försäkringar proaktivt med stöldskyddsmärkning, överfallslarm och information om vardagssäkerhet så att du alltid ligger steget före.

I Sverige och Finland erbjuder mySafety dessutom stöldskyddsmärkning för bil via vårt helägda dotterbolag SBM Fordonsmärkning. Vi ser ett stort och växande behov av våra tjänster, både i Sverige och utomlands.


mySafety Försäkringar ser också att behovet förändras och fördjupas för varje år som går. Därför utvecklar och förfinar mySafety kontinuerligt sina skydd och försäkringar. Så att du kan känna dig trygg i din vardag.


Ambitionen inom mySafety Försäkringar är att alltid erbjuda modern, relevant vardagssäkerhet som gör att du kan leva ditt liv, precis som du vill, varje dag. Dessutom strävar vi alltid efter att hitta enkla och effektiva lösningar för dig.

Presentation

mySafety Försäkringar AB startade 1999. Sedan 2007 ägs vi av Litorina och mySafety är idag ledande inom ID-skydd och vardagssäkerhet i Sverige, Norge, Finland, Polen, Ryssland och Ukraina.

Till mySafety Försäkringar vänder du dig för att återfinna för

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
April 2016
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ mysafety med Blogkeen
Följ mysafety med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se