Direktlänk till inlägg 26 april 2016

MySafety håller hög kvalitet på sitt arbete

Av mySafety Försäkringar AB - 26 april 2016 15:02

Försäkrings- och säkerhetsföretaget MySafety är ett företag som i nuläget finns i flera länder och som hjälper dig med försäkringar vid till exempel identitetsstöld. Dessa försäkringar kallas också identitetsskydd, eller ID-skydd. Detta företag kan även hjälpa dig med många fler typer av försäkringar för att du ska känna dig trygg i din vardag, både hemma och på internet. En av de senare försäkringarna är en om kallas för en akutförsäkring. Med denna kan du ringa MySafety dygnet runt om du till exempel skulle råka ut för en akut olycka som vattenläcka eller elfel. Hjälpen kommer sedan så snabbt som möjligt och du har endast behövt ringa ett enda samtal. Istället för att behöva ringa runt till flera olika företag för att få hjälp, så behöver du bara knappa in ett enda telefonnummer. Företaget har flera andra olika försäkringar för dig. Och gäller det försäkringar där du som kund behöver snabb hjälp. Till exempel kan du få hjälp med att spärra, spåra och skydda ID-handlingar, bankkort, mobiltelefoner. Ja, du kan även skydda ditt husdjur, din cykel eller dina nycklar. Och du kan lita på att du får den mest effektiva och snabbaste hjälpen när du ringer jourtelefonen hos MySafety. Företaget har samarbete med flera olika banker, kortutställare och till och med polisen.


MySafety har hög kvalitet på sin kundservice

MySafety lägger stor vikt på att kunderna skall kunna nå dem när som helst på dygnet. Detta är ett tecken på hög kvalitet och en omsorg för kunderna. Företaget har en spärr/jourtelefon där kunder kan nå medarbetare när som helst. Många av de försäkringar som MySafety erbjuder involverar också brott eller händelser där kunden behöver hjälp snabbt. En av de mest framstående försäkringarna som företaget erbjuder sina kunder är ID-skyddet, eller identitetsskyddet. Skulle man misstänka att man kan vara utsatt för ett sådant här brott så vill man ha hjälp fort. Man vill direkt spärra sina kort och få hjälp med andra praktiska saker. Detta får du hjälp med hos MySafety med ett enda samtal. En annan bra försäkring är akutförsäkringen där du snabbt får hjälp med att tillkalla den hjälp som behövs, även här med ett enda samtal. Skulle du få en vattenläcka behöver du så snabbt som möjligt hjälp av en expert, och här hjälper MySafety dig så snabbt de bara kan. Detsamma gäller en låssmed, elektriker eller annan specialist. Ja, ringer du ett samtal så ser företaget till att du får hjälp så snabbt som möjligt.


 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av mySafety Försäkringar AB - 26 april 2016 15:24

MySafety är försäkrings- och säkerhetsföretaget som är experter på försäkringar och skydd mot akuta problem, såsom vattenläckor eller elfel. Det allra bästa med MySafety är att de har väldigt snabba, kompetenta och effektiva medarbetare. Ringer du so...

Av mySafety Försäkringar AB - 20 april 2016 09:56

Försäkrings- och säkerhetsföretaget MySafety erbjuder sina kunder många olika typer av försäkringar. Bland annat ett identitetsskydd, eller ett så kallat IS-skydd, som hjälper dig med skydd mot identitetsstölder. Ett sådant brott kan ge stora konsekv...

Presentation

mySafety Försäkringar AB startade 1999. Sedan 2007 ägs vi av Litorina och mySafety är idag ledande inom ID-skydd och vardagssäkerhet i Sverige, Norge, Finland, Polen, Ryssland och Ukraina.

Till mySafety Försäkringar vänder du dig för att återfinna för

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
April 2016
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ mysafety med Blogkeen
Följ mysafety med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se